perjantai 7. lokakuuta 2016

Kisakausi vaihtuu uuteen


Taitaa olla ylimenokausi käsillä, kun fribablogiin ei ole päivityksiä yli viikkoon!


Kisakausi on melko lailla kesän osalta paketoituna, mutta siitähän seuraa vain ja ainoastaan se, että nyt alkaa talvikisakausi. Tai no, höntsäilykisakaudeksikin tätä voisi nimittää, sillä nyt ei mitellä ratingeista eikä nämä kisatulokset jää historiaan. Astetta rennompaa siis edessä ja myös rennommalla tahdilla. Yllätyin itsekin, kun laskin tuossa Nummelanharjun kisan jälkeen, että kyseessä oli 17. liiton alainen kisani tänä kesäkautena ja siihen päälle on vielä jokunen isompi ei-virallinen, kuten Iso Parta ja Kotkatharjun avajaiset plus kaikenkarvaiset viikkokisat ja mittelöt.


Kuluneen viikon aikana olen koskenut kiekkoihin melko vähän... kerran heiteltiin pojan kanssa Puolarmaarin tuuliset väylät ja lopetettiin kun olin "ihan kevyesti best-shottia pelaillen" tuloksessa -3... ei mennyt oma sipuli vaan pojan :) Heittokädessä on ollut kipuilua ja yöllistä kolotusta ja nyt uusimpana vaivana hiirikäsi. Kämmenselkä puutuu ja pistelee kaikenlaisesta näppäimistön näppäilystä ja tietenkin myös kiekon puristaminen on astetta kivuliaampaa. Puttailukin on jäänyt, mitä nyt sinä tuulisena päivänä puttasin 3x7 kiekkoa Puolarmaarissa ihan vaan palauttaakseni mieleen, millaista Kivikossa onkaan puttailla...


Niin - tulevana lauantaina on vielä seuramestaruuskisat ja siellä ilahduttavasti meitä on kolme aikuisten naisten sarjassa! Alunperin ajattelin tsempata tosissani noihin mittelöihin ja hioa puttia kuntoon, mutta nyt kun tilanne on mikä on, ajatuksena on lähteä nauttimaan seurakaverien kanssa heittelystä ja siitä hengestä, jonka kisatilanne kuitenkin luo. Kisassa sitä kuitenkin haluaa onnistua, kun on vain se yksi yritys. Ja kun kuitenkin on kisa. Jospa tämä rennompi valmistautuminen onkin avain rentoon suoritukseen ja saisin sellaisen viikkokisamaisen onnistumisen Kivikkoon?


Uusia haasteita tulevaan viikonloppuun tuovat myös kylmenneet säät. Minullahan on suuria vaikeuksia pitää sormet lämpiminä ja kun ne alkavat muuttua valkoisiksi, peli on menetetty. Niitä ei saa sulamaan muuten kuin lämpimällä vedellä, painamalla lämmintä ihoa vasten tai kädenlämmittimillä. Ai niin kädenlämmittimet! Nuo viime talven pelastajat! Jospa sitä tänään saisi jostain kaivettua lämmittimet esille sekä rukkaset, joihin tuon pussukan voisi sijoittaa kierroksen ajaksi.


Ihanaa, viikonloppu on jo aivan käsillä!


Tuulisen päivän avaus Dragonilla Puolarmaarin väylälle 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti