keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Suomi100 Meikun kallioilla

Itsenäisyyspäivä ja Suomen 100-vuotisjuhlat osuivat sopivasti keskelle viikkoa ja näin ansaittu vapaapäivä oli mitä mukavinta viettää kiekkoa heitellen. Onneksi oli luvassa hieno ilma, pikkupakkasta ja maassa sentin verran uutta puhdasta lunta. Mikä olisikaan hienompaa tähän vuodenaikaan!

Ilmoittauduin Meikun viikkokisoihin, sillä menin ilmoittautumaan myös Meikku Millenium -kisoihin tammikuun alkupuolella ja koska edellisestä Meikun kierroksesta on vierähtänyt aikaa vuoden verran, oli nyt korkea aika suunnata Suomen vanhimmalle kiekkogolfradalle tarkistamaan korien paikat ja säätämään pelikirjaa. Eikä suotta :)

Nyt on heitto virallisesti talviterässä! Tähän tulokseen tulin kun parilla ensimmäisellä väylällä ei heitto osunut väylään sitten millään ja otin toiselta väylältä jopa triplabogin heitellen kiekkoa puusta ja puskasta toiseen. Melkoista sohellusta ottaen huomioon, että väyläpituudet ovat tuolla reilusti alle 100m :D

Koska tulospaineista päästiin näppärästi jo alkukierroksesta, ei loppuväylillä tarvinnut spennata sen enempää. Yllättävän hankalaksi tosin totesin pelaamisen radalla, jossa olen edellisen kerran pelannut siten, että jokaisella väylällä pystyin heittämään huoletta draiverilla ja aika lailla täydellä heitollakin. Nyt olin aivan pulassa kun olisi pitänyt pelata enemmän midareilla ja puttereilla ja oli äärettömän haastavaa miettiä millä voimalla ja mitäkin kiekkoa heittäisi. No lopputulos oli se, että joko ote oli varovaisuuttaan liian löysä ja kiekko karkasi kädestä ennen aikojaan tai sitten osuin aivan väylän oikean laidan oksiin tai runkoihin ja sieltä kiekkoni päätyi pusikkoon. Upsia nyt ainakin tuli treenattua enemmän kuin oli ajatus...

Nostobogeja tuli nappailtua pitkä jono ja kun viimein pääsin bogijunasta, sain viiden parin putken. Eivät nekään nappiosumia olleet, nostolla lähes jokainen kun en saanut pitkää puttia sisään. Sitten peli repesi jälleen ja puskat tulivat tutuiksi. Meillä oli kyllä hyvä ryhmä ja etenkin Reiskan kanssa pelaaminen on aina hyväntuulista, joten eihän siinä mitään. Jossain vaiheessa alkoi taas päässä soida "Muutkin mokaa" -biisin kertosäe kun huomasin, etteivät muutkaan tytöt ihan parastaan tänään pelanneet. Tai no, Jennillä kulki ja hänelle tulikin ansaittu voitto naisten sarjassa. Minä sain kunnian ottaa jumbosijan ja kyllä olisin ollut kovin hämmästynyt, jos joku muu olisi sen napannut. Ihan tuli elävästi mieleen harrastuksen aloittaminen ja ensimmäisen talven pelailut.. osaakohan sitä enää pelata ollenkaan!

Näin sitä saatiin näpeille kun kehitystä on tapahtunut ja peli on kulkenut hyvin syksyn ajan. Luulohan oli, että nyt lähdetään siitä mihin Meikussa vuosi sitten lopetettiin ja ainoa suunta on parempaan. Vaan kyllä tuo epävarmuus on sellainen tekijä, joka tekee pelistä surkeaa. Kun on epävarma tiillä, ei tiedä mitä heittää ja millä voimalla. Jännä, että kehittyminen toikin nyt uusia haasteita ja sekoitti pelin  täysin - tai ei yksin se vaan tuon pääkopan sakkaaminen. Millähän sen nyt saisi mukaan ja heiton taas kohdalleen... terapiakierrosta odotellessa :)

Kisan tulokset Metrixissä

Pelaajakokous, paljon oli porukkaa paikalla
 
Sininen taivas, jopa hiukan auringonsäteitä
 
Meikun kori <3
 
Suomi 100v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti