perjantai 27. toukokuuta 2016

Kohti Isoa Partaa ja viikonlopun haasteita


Kohti uutta viikonloppua ja uusia kisoja. Valmistautuminen kisoihin on tällä kertaa unien osalta hiukan heikko, sillä lämpimistä säistä johtuen olen nukkunut todella huonosti 24-asteisessa makuuhuoneessani. Jos saisin valita, olisi makuuhuoneessa aina 19 astetta ja syvää unta riittävästi. Tällä kertaa se ei onnistunut, joten pitää mennä näillä eteenpäin. Myös selkä on ollut jäykkä, mutta josko se siitä vertyisi kun muistaa venytellä ja palautellakin.


Keskiviikkona otin pojan kanssa puttikorin mukaan kalliolle ja heiteltiin siinä putteja eri etäisyyksiltä ja eri suunnista. Joskus minun ja korin välissä oli puu, joskus pensas ja joskus näin korin ja sen kutsuvat ketjut silmästä silmään. Tällöin otin aina tiukan katsekontaktin valitsemaani ketjun silmukkaan ja tähtäsin kiekkoni siihen. Tuloksetkin olivat vaihtelevia, mutta jotain siinä aina välillä loksahti kohdilleen.


Eilen pääsin osallistumaan seuramme Disc Golf Vikingsien naisten treeneihin, joissa aiheina oli antsa ja hysse. Oli tosi antoisaa heitellä ensin antsoja useita peräkkäin Jennin hyvällä opastuksella ja sitten sama hyssen kanssa. Kyllä niihin tatsia tuli, pitäisi vaan enempi tosiaan treenata niitä näin monta peräkkäin. Nyt heiteltiin lähinnä puttereilla, otin muutaman hyssen kokeeksi myös 132g Beastilla ja ihan nätisti lentää kun ei ollut juurikaan tuulta. Vielä tuosta kiekosta itselleni koulutan hyvän avauskiekon.


Nyt ollaan valmiina viikonloppuun! Pelikirjaksi käy lausahdus "alussa täysii ja jatketaan tilanteen mukaan" eli rennolla otteella. Hauska heitellä koko viikonloppu samaa rataa eli Partaharjun hienoja kangasmetsäväyliä vaihtelevasti 20-24 väylää/kierros. Tänään perjantaina parikisassa vain yksi kierros, mutta lauantaina ja sunnuntaina kumpanakin kaksi. Rentous ja palautuminen siis avainasemassa. Iso Parta - here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti