lauantai 19. marraskuuta 2016

Södiksen radalla talviliigaa 2016

Lauantaina lähdimme Hollen kanssa pelaamaan Söderkullan radalle talviliigan viikkokisaa ja samalla tutustumaan meille aivan uuteen rataan. Mikäs sen parempi tapa tutustua kuin suoraan kisaamaan! Parkkipaikalla oli Riku ilahduttavasti kanssamme yhtäaikaa ja hänen opastuksellaan kävimme heittämässä kaksi ensimmäistä väylää lämppärinä. Ilma oli oikein mukava, 5 astetta lämmintä ja poutaa, ja niinpä tuli oikeastaan heti liian lämmin ja jätin lämmittelyiden jälkeen yhden välikerroksen pois. Kädessä olleet rukkasetkin sai kierroksella välillä riisua kokonaan, kun lämpö alkoi kertyä yleensä niin jäisiin sormiin.

Sain mukavan ryhmän - olimme lähes kärkipooli, sillä he voittivat kumpikin oman luokkansa ja minä tulin toiseksi :) Juttua riitti koko kahden kierroksen ajan ja oli oikein leppoisaa heitellä. Ekalla kierroksella minulta puuttui putti kokonaan ja niinpä jäi yksi helppo pirkko ottamatta väylältä 7 - onneksi korjasin mokani puttaamalla samaisella väylällä tokalla kierroksella kympin putin sisään ja näin sain sen yhden pirkonkin tulostauluun.

Tykkäsin radasta! Kivoja haastavia väyliä ja monipuolisuutta. Ei pelkkää tylsää metsäpilliä todellakaan vaan erilaisia mutkia ja kaarroksia esim antsalinja suuren siirtolohkareen taakse ja korin sijoitteluita kallioiden päälle mukavan haastaviin paikkoihin. Kuitenkin väylät oli näennäisen helppoja, eli par-mahdollisuus oli jokaisella väylällä ja usealla olisi hyvä avaus päästänyt pirkkoputillekin. Tosin loivaankin ylämäkeen minulla on aika tekeminen saada 70m avausta aikaan - etenkään tarkkana. Ei taida vielä irrota. Mukava oli päästä seuraamaan vierestä huippupelaamista ja ainahan ne omatkin onnistumiset ilahduttavat.

Loppujen lopuksi ihannetulosta vaille jäivät tällä ekalla kerralla väylät 1, 2 ja 6. Ei ihan huono tulos siltä kannalta ajateltuna kuitenkaan! Ykkösväylälle sain ihan kohtuulliset avaukset, mutta kakkosheitto jäi eka kierroksella liian pitkälle putille ja toka kierroksella korilta poispäin kävelevät "mummot" imaisivat kiekkoni peräänsä ja se päätyi sektorissa 45 astetta vinoon... ja kun siitäkin vielä onnistuin grippaamaan lähestymiseni sain kierrokselle sen yhden "pakollisen" tuplankin :) Kakkosväylälle taas heitin avaukset poikkeuksetta - harkkaheittoja lukuunottamatta - liian matalina ja jäin kallion alle upsailemaan bogiin. Kutosväylän nostobogit syntyivät kun heitin kakkosheittoni ekalla kerralla pitkäksi puiden suojiin ja tokalla se taas feidasi liikaa vasempaan ja par-putti kolahti molemmilla kerroilla laitteen vääriin osiin.

Hiukan huolimatonta ja epätarkkaa pelaamista siis ja kun puttikaan ei kovasta JYLYttämisestä huolimatta osunut aina kuin laitteeseen, niin plussaa kertyi puolikkaan bogin verran kummallakin kierroksella. Tulokset löytyvät Skoorinista, kiva lähteä vertailemaan jahka tuonne vielä kisaamaan mennään - ja miksei mentäisi! Talvisarjan pisteitäkin kertyi mukavasti ja jälkipelaamiseen jäi paljon aihetta. Kiva kierros!

Pelaajakokous klo 12

Tästä se lähti kohti lähimpiä puita - eka kierros. Tokalla heitinkin avaukseni 15m pitkäksi :)
 
Luokkavoittajat ja heittokaverini tulosten laskennassa
 

2 kommenttia:

  1. Oli mukava rata ja tapahtuma.... ja kun sääkin vielä suosi, niin mitenkäpä paremmin olisi voinnut pikkujoulujen jälkeistä lauantaita viettää. Ehdottomasti tuonne uudelleen talven aikana!

    VastaaPoista
  2. Kyllä jäi hyvä maku tuosta radasta ja porukasta siellä! Ei muuta kuin tuloksia parantelemaan talven kuluessa... :)

    VastaaPoista