tiistai 24. tammikuuta 2017

Ratings 2016

Kisakausi 2016 on nyt virallisesti saatu päätökseen kun rating-päivitys valmistui. Minullahan oli alustavana tavoitteena kisakaudelle saada kisakokemusta, opetella kisaamaan ja pitämään pää kasassa ja numeroina tuo oli 700 tai yli.

Voi sanoa, että tavoitteeseen on melkein ylletty, sillä PDGA on näyttänyt huumorintajunsa laskemalla minulle ratingiksi 699 :D Numeroista kiinnostuneena olen ylläpitänyt Excel-taulukkoa omista kisoistani ja kun kokeilin napata yhden OB:lle menneen kiekon rajan sisään tai pelastaa yhden puttirumban, sain tulokseen korotusta sen verran, että maaginen 700 pisteen raja olisi ylittynyt. Niin pienestä se on kiinni joskus - ottaen huomioon, että olen heittänyt PDGA-kisoissa vuonna 2016 kokonaista 3070 heittoa rankut mukaanlukien!

Kisakierrokseni ratingien mukaisessa paremmuusjärjestyksessä
 
Järjestin kisakierrokseni ratingin mukaiseen paremmuusjärjestykseen ja sain kuin sainkin vuoden viimeiselle kierroksella sen parhaimman tuloksen! Optimistisempi kaveri näkisi tässä kehitystä ja lupausta kuluvan vuoden kisoja ajatellen ja ehkä minäkin suosun tällä kertaa huolimaan pientä optimismia mietteisiini. Ehkä pelini on tällä hetkellä kuitenkin lähempänä tuota 750 pisteen tasoa kuin ratingissa näkyvää kutosella alkavaa lukua? Ehkä parempaa on odotettavissa?

Mielenkiintoista on myös se, että puolet kierroksistani olen pelannut yli 700 ratingin (vihreällä pohjalla) ja huonompaan puoliskoon sisältyy kolme kierrosta vain piirun alle tuon. Viimeksi olen pelannut alle 700 Kivikossa Roosanauha -kisassa 16.10. eli loppuvuodestakin on tullut niitä epäonnistumisia. Ei kuitenkaan enää joka kisassa kuten alkukaudesta oli tapana.

Parhaat kisani ovat ratingien valossa olleet:
1. Veikkola End Of 2016 (ka 745)
2. Syysmyrsky PRO (ka 733)
3. Vuorelan 50v Avoimet Mestaruuskisat (ka 723)

Mikään ei ole niin tärkeää kuin ratingit eivätkä nekään niin kovin tärkeitä. Kisakauden 2017 tavoitteena on siis nauttia peleistä, oppia koko ajan lisää, tutustua uusiin ratoihin ja upeisiin tyyppeihin sekä nostaa rating lähemmäs 750 tasoa. Suunnilleen tässä järjestyksessä.

2 kommenttia: