tiistai 13. syyskuuta 2016

Kohti junnujen ja amatöörien SM-kisoja

Keinukallion viikonlopun jälkeen oli hyvä fiilis heittojen suhteen ja nälkää jäi seuraavaankin kisaan. Harmillisen paljon tuo ykkösväylä sitten lopulta rokotti vaikkapa ratinkejakin ajatellen, 9p per heitto, eli tällä kaudella ei tulla seiskalla alkaviin lukuihin nousemaan. No, eipä tässä numeroihin liikoja tuijotella, vaikka niistä toki olenkin kiinnostunut. Tärkeintä on, että omasta mielestä heitto sujuu niin, että siitä pääsee nauttimaan jo pääosan ajasta.


Sunnuntaina kierrettiin palauttava kierros Puolarmaarissa Hollen kanssa. Roy näkyi saapuneen parkkiin samaan aikaan kanssamme tuohon illan tihkusateeseen ja mentiin yhteiskierrokselle, myös nuorempi poikani oli neljäntenä. Oli kiva heitellä lyhyitä ja helppoja väyliä ja kiva kun Hollekin pääsi caddierupeaman jälkeen itse heittämään. Oli näemmä iskussa kun heitteli pakkaselle kivat lukemat. Omat heitot menivät tulokseen +2 eli sellaista laiskannautinnollista peliä. Väylällä 12 en ollut oikein tyytyväinen puuhun osuneeseen avaukseen ja otin siinä ihan harjoituksen vuoksi re-teen mukille - siinähän ne plussat tavallaan sitten tulivatkin :)


Mukava rennonreipas kierros, eikä sadekaan enää loppuväylillä jatkunut. Sellaista kosteaa tihkua oli muutenkin, ei oikeaa sadetta. Putti oli nyt parempi kuin päivällä kisassa, sitä se rentous teettää. Vaikka mielestäni en kisaa jännitäkään, niin alitajunnastahan nuo kaikki kireydet aiheutuu - kisassa kun sillä putilla on merkitystä aivan eri tavalla.


Maanantai-iltana suuntasimme vaihteeksi sitten Oittaalle, näin Holle sai sielläkin pitkästä aikaa kokeilla heiton sujuvuutta. Ja sujuihan se. Sen verran on heittopituuksissamme eroa, että minulla jäi avaus lähes aina sen 10m lyhyeksi kun Holle oli mukilla. Siis aina kun se avaus onnistui nappiin. Väylä 17 sujui minultakin sitten jo niin näpsäkästi, että sain sen ainoan pirkkoni suoralla avauksella ja kympin putilla. Ei ne helposti irtoa! Silti tälläkin pelillä jäin omasta ennätyksestäni vaivaiset 2 heittoa. Vaivaiset ottaa lisää, mutta niin nihkeät puristaa tuloksesta pois. Auringonlasku oli kyllä hieno kun päätimme kierroksemme ja napsimme kamerakännykällä jokusen otoksen. Ollapa avoimempi paikka näihin kuvauksiin!




Nyt loppuviikon suunnitelmana on heitellä lisää rentoja metsäväyliä ja puttailla pari JYLYä tai muuta puttipeliä. Pelikirjaa olen jo alkanut naputtelemaan niiden tuttujen väylien pohjalta, mitä Peurungalta tiedän ja harmikseni huomasin, että molemmat antsaväylät 6 ja 12 oli pudotettu kisalayoutista pois. Ja minä kun olen oikein treenannut antsaa! :) Nyt odottelen väyläkuvauksia julkaistavaksi tänään, siitä sitten pääsee pelikirjaa kirjoittamaan valmiiksi. Paikan päällä sitten perjantaina vielä viimeinen silaus - saisiko sitä kerrankin tehtyä pelikirjan jopa niin, että pääsisi kokeilemaan avauksetkin ennen kisaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti