keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Pure love!

Saahan sitä ihan vaan yhden pienen kiekkosen ostaa kun on kuitenkin SM-kisoihin meno, saahan?



Kotimatkalla mentiin karkkikauppaan, eli ei ajettukaan Frisbeepointin ohi vaan paineltiin sisälle. Selailin Latituden kiekkovalikoimaa, sillä mielessäni välkkyi pehmeämpimuovinen Spike. Olen aivan liian monta kertaa todennut kalliolla olevaa koria lähestyessäni, että kumpa nyt olisi edes yksi pehmeämpi putteri ja heittänyt sitten kovan kiekkoni henkeä pidätellen korille.


Sitten näin sen. Se oli aivan täydellinen. Teksti "Megasoft" sen päällä kertoi sen olevan pehmeääkin pehmeämpi. Pinkki väri kertoi siitä, että se pistäisi silmään kalliolta, sammalikosta ja hiekasta. Se oli softakin softimpi Pure <3


Laitoin kiekon samalla hetkellä tilaukseen nettisivujen kautta ja näin minulle jäi maksettavaa lahjakortin jälkeen kokonaista 0,90€ tuosta bägini kaunistuksesta. Parhaat asiat elämässä kuulemma ovat ilmaisia ja tämä oli lähellä sitä. Kohti Veikkolaa siis.



Veikkolassa oli jonoa ykköstiille. Jonossa takanamme oli yksinäinen poika, jonka kutsuimme neljänneksi ryhmäämme, ainahan on mukavampi heitellä porukassa. Heitot lähtivät heti kulkemaan ja ykköseltä nätti par. Kakkoselta bogi, en päässyt taaskaan kujaa puiden ohitse ja kolmosella par. Kumpikin par oli uuden ihanan Puren ansiota tai ainakin se toi niihin varmuutta jäämällä juurikin siihen, mihin sen heitin. Mikä loistofiilis nähdä, ettei kiekolla ole aikomustakaan lähteä rollaamaan mihinkään tai suuremmin edes pyörähdellä korin ympäri. Ehei. Siihen se lässähti, mihin sen toimitin ja that's it. Ihastuin kiekkoon samantien!



Nelosväylällä bogi on par ja vitosella par ilahdutti ihan oikeasti. Kutosväylä aloitti viiden väylän bogiputken ja siihen kalliolle en ole koskaan heittänyt kiekkoani yhtä levollisin mielin kuin tänään. Pelin helppous viehätti ja aika lailla myös yllätti :)



Mentiin ysiväylää kun olin heittänyt avaukseni jälleen kerran hiukan liian lyhyeksi ja hiukan liian hysseksi ja siitä itseäni soimasin. Uusi tuttavuutemme ryhmässä totesi siihen, ettei ole koskaan nähnyt naisen heittävän yhtä hyvin kuin mitä olin tähän asti heittänyt. Whaat! Kiitos ja ihan oikeestiko!? Oli kyllä niitä kauneimpia fribakohteliaisuuksia, mitä olen koskaan kuullut ja sen kunniaksi heitin seuraavan heittoni lähimpään puuhun. Niin perussettiä! Bogiputki jatkui edelleen vielä hankalan kymppiväylän, jossa bogi on par.



Pidemmät väylät 11 ja etenkin 12 ovat minun makuuni ja sain ihan kelpo avaukset. Pitkällä par5:lla (amatöörien ihannetulosten mukaan) olin hiukan dropparin takana ja sivussa, enkä päässyt kakkosheitolla ihan mäen huipulle. Paikalta oli silti hyvät mahdollisuudet korille saakka, mutta heitin Diamondin liian flättinä liian hiljaa ja se feidasi vasemmalle metsään. Siitä siis bogi. Hienosti silti, yksi suosikkiväylistäni!



Liidätys alas kalliolta on toinen suosikkiväylistäni Veikkolassa. Täällä on ainoa saarekeväylä missään radalla, missä olen onnistunut saarekkeeseen heittämään ja niin tein nytkin: Manala kiiti ja liiti suoraan kohti saaren etuosaa ja skippasi vielä helpolle puttipaikalle. Pirkotus oli vain muodollisuus. Mahtavaa!



Nyt alkoi hiukan hämärtää ja seuraavalla tiipaikalla istuskelivat Millis sekä Roy. Kuinka yllättävää seuraa! :) Tottakai he heittivät loppuväylät seurassamme ja olihan meillä taas hulvattoman hauskaa siinä hämärtyvässä illalla nauttia maailman parhaasta lajista! Jokunen par siinä tuli samaten kuin bogi. Käsittämättömän rentoa heittelyä ja paljon onnistumisia. Väylä 16 meni kuin unelmaa vaan viimeiseen lähestymiseen asti - ja jos oikein halutaan, niin sekin voidaan laittaa pimeyden syyksi. En siis nähnyt ollenkaan oksaa, joka kiekon tiputti. Siksi bogi. Mandoväylälle 17 tötöilin tuplan ja samalla mietin, että olikos tämä ensimmäinen laatuaan...



Käsittämätön flow jatkui vielä pimeälle viimeiselle väylälle saakka, jossa lähes ainoa kiekon valintakriteeri oli enää väri. En ole koskaan tuota selvittänyt neljällä heitolla ja silti taas selvitin! Mistä tätä fribahuumaa oikein tulee?? Tuloksiakaan en ollut miettinyt matkalla, mutta kun oikein mietin, niin eihän tuossa tullut kuin yksi tupla koko kierroksella - loput jaettiin bogien ja parien kesken. Ja sen yhden pirkon. Mahtava uusi enkka: 72! Amatöörien leiskalla +12 ja pro-pelaajien +15. Ei paha!


Tulkoon kisoissa mitä tulee, nyt olen valmis. Mukavaa viikonloppua ei jaksaisi enää odottaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti