perjantai 12. helmikuuta 2016

Tekniikkaa videolta


 
Viikonlopulla osallistuin Meikun viikkokisoihin, jotka oli tällä kertaa putterikisat. Mielenkiintoista ja hauskaa vaihtelua heitellä putterilla avaukset, sitä kun ei ole juurikaan tullut tehtyä vaikka joka tuutista sitä aina suositellaankin...
Tätä blogikirjoitustani en onnistunut vanhasta blogistani palauttamaan, mutta ajatus tässä oli se, että koska putterilla heittäminen oli minulle uusi kokemus ja lähestymisheittoni ala-arvoisia, niitä oli alettava treenaamaan. Kaivelin siis netin syövereistä oheisen videon ja sen katsottuani painelin hiekkakentälle putterien kanssa.
Heitoissa tuntui olevan paljon muistettavaa: ranne ylempänä kuin kyynärpää, urheilullinen asento, katse kohti koria, ranteen kierto, saatto... kaikki aivan uusia ja ihmeellisiä asioita, joilla muokkasin omaa lähestymisheittoani enemmän siihen suuntaan kuin olin videolta nähnyt oikeiden heittäjien tekevän. Ilahduttavasti jokunen heitto alkoi sujuakin ja tuoda uskoa siihen, että tässä on ideaa. Tätä pitää harjoitella lisää!
Ehkä keskityn nyt liikaa siihen, millä tekniikalla heitän - ehkä en. Silti haluan nyt tehdä tämän omalla tavallani ja katsoa mihin sillä päästään. Ainahan voi sitten pyytää apua tekniikkaan kun tuntuu että omat konstit loppuvat. Ja tärkeintä on, että harrastus on hauskaa ja antaa paljon - ja sitä se on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti