tiistai 7. kesäkuuta 2016

Lady Tour 2016 Oittaa

Tämän tapahtuman laitoin kalenteriini jo hyvissä ajoin, heti kun se silmiini osui Facebookista. Kiva päästä heittämään Oittaalle kisaa naisporukassa! Harmi vain, että heittokäteni lihaksissa oli edelleen kireyttä ja koska halusin mukaan, päätin heittää koko kisan avaukset ja pidemmät lähestymiset forella. Rystyä vain lyhyisiin neppauksiin korille ja koriin. Tämähän tiesi, että tulostaso ei tulisi huimaamaan, mutta väliäkö sen. Tärkeintä oli päästä osallistumaan!


Ja olihan hieno päivä Oittaalla: mukana oli 25 naista ja tyttöä kuka enemmän, kuka vähemmän tosissaan kisaamassa! Siinä sai moni fribaaja hieraista silmiään kun paikalle pölähti tällainen sakki pelaajakokouksen jälkeen heittämään ensimmäistä kisaa - yllätysminikisaa. Oma kiekko piti saada mahdollisimman lähelle Reetan heittämää. Tässä jos jossain olisi ollut enemmän eduksi heittää rystyllä, mutta heitin kiekkoni miten kuten forella sinne muiden kiekkojen sekaan. Hajonta oli melkoinen eikä kukaan oikein enää muistanut minne alkuperäinen kiekko oli heitetty. Jenni lopulta paljastui voittajaksi päästyään alle 2m etäisyydelle ja hän sai mukaansa harjoituskorin! Wau!


Yllätysminikilpailun sääntöjen läpikäynti, kuva Jouni Holopainen (c)


Lopulta päästiin metsään ja ryhmäni aloitus oli sopivasti nelosväylältä. Se ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja jatkoin dropparilta. Ensimmäiset foreheitot aina hakevat muotoaan ja niissä on hajontaa sen verran, että pidemmällä väylällä tulostaso kärsii. Tupla tästä siis korttiin ja kohti seuraavaa väylää.


Ryhmässäni oli mukavia naisia, joista yksi oli menossa tämän vuoden Masteri -tapahtumaan ja toisella taas oli syntyvän vauvan laskettu aika jo melko lähellä. Ihanan erilaisia kesäsuunnitelmia! Kierros meni mukavasti jutustellen ja kiva oli seurata toisten hyviä heittoja. Uudet väylät olivat tosi mielenkiintoisia, mahdollisia pirkotuksia kunhan saan taas heitot kuntoon. Maasto siellä oli kuivaa kangasta, puita harvemmassa ja ihanaa polveilevaa luontoa. Mahtava päästä pian jo heittämään tännekin 18-väyläistä rataa!


Yllättävästi itseä ei alkanut kierroksen aikana pahemmin harmittamaan rystyn puuttuminen, mitä nyt loppua kohti olisi pari kertaa kaivannut vetää kunnon avauksen esim väylälle kaksi. Siinä kierros olikin jo lähenemässä loppuaan ja yllätyin kun avaus meni kohtuullisesti väylän oikeaan laitaan. Siitä heitin napakan foren suoraan korille, linja oli siihen täydellinen. Vielä 5m putti ja olikohan tuo kierroksen kolmas tai neljäs par-tulos! Ilahduttavaa saada par tuolle väylälle, joka liian usein menee rystylläkin bogiksi! Jotain toivoa siis tuolla forellakin kun vaan saisi ensin harjoiteltua varmaksi.


Loppuun vielä palkintojen jako: +2 oli Sinin voittotulos tällä 14-väyläisellä ja vielä lisäksi neljä seuraavaksi parastakin sai palkinnot. Minulla heittoja kertyi huikea määrä, +18, mikä on kyllä selkeästi suurimpia tänne koskaan heitettyjä :) Mutta hienoa oli silti saada arvontapalkintona hieno kiekko! Ja hienoa oli päästä mukaan!


arvonnassa onnisti - Prodiscus Laseri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti