tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lausteen SM-kisarata Kyy amatöörien alla

Innoissani ilmoitin meidät Hollen kanssa Lausteelle Amatöörien Kyy -kisaan, kun sellainen SM-kisojen jälkeisenä tiistaina järjestettiin. Olimme seuraamassa kisoja paikan päällä lauantaina ja sunnuntaina, jolloin kiersin FPM-finaaliryhmän mukana viimeisen kierroksen. Hienoja heittoja ja hankaliä väyliä. Täällä ei oma bogi on par -hokemakaan riitä, vaan par-tuloksena voisi useammalla väylällä pitää tuplabogia ja joillain mahdollisuudet riittävät parhaimmillaankin vain triplaan.


Kisaan osallistuminen oli hiukan epävarmaa, sillä mukanamme oli sekä omat lapseni että heidän ystävänsä ja tiesin jo etukäteen, ettemme voi jättää heitä koko päiväksi keskenään leirintäalueelle, jolla olimme telttailemassa. Kolmen teltassa nukutun yön jäljiltä omakaan olo ei ollut kaikkein elastisin ja joustavin - saati virkein - mutta oli kyllä mukava päästä tuo kierros heittämään. Edes yksikin.


Pääsin heti heittämään kisan toisen naisosallistujan, Mintun kanssa samaan ryhmään, mikä oli tosi mukavaa. Olimme aika tasaväkisiä onnistumisissamme, mutta minulle osui ne isoimmat möhlingit ja jäin lopputuloksessa jokusen heiton hänelle. Kierros oli erittäin hyväntuulinen ja kannustava, nuo väylät kun ovat haastavia ihan jokaiselle ja epäonnistumisiakin mukaan mahtui. On tämä vaan aina yhtä mukavaa porukkaa ja aina jaksetaan iloita toisten hyvistä avauksista, lähestymisistä ja puteista sekä täpäristä pelastautumisista mörrin uumenista.


Tykkäsin todella heittää Lausteen kisarataa! Haastavat radat ovat niin mielenkiintoisia ja vaikka omat taidot eivät niihin riitäkään, on aina hienoa nähdä muiden onnistumisia ja osuuhan siellä aina itsellekin muutama sellainen väylä, joka menee täysin pelikirjan mukaan tai jopa paremmin kuin osasi odottaa. Yllättävää kyllä! Täällä pystyin myös heittämään kisaa miettimättä ollenkaan tulostani tai sitä, olinko tavoitteessani vai en - sillä tavoitetta ei ollut. Täydellisesti pelattuna olisin voinut päästä juurikin tuon tuplabogiin eli +36 -tulokseen, mutta koska maailma harvoin on täydellinen ja ehkä myös koska sallin itselleni rennompaa ja epätarkempaa pelaamista, tulos ei ollut ihan sitä. Kuitenkin vain hiukan alle oman ratingin eli ihan ok. Mikäli olisin toiselle kierrokselle päässyt, olisi siinä ollut mahdollisuus ainakin yrittää parantaa, mutta nyt mentiin näillä ja mitä jälkeenpäin Mintulta kyselin, oli toinen kierros ollut vielä ensimmäistäkin tuulisempi... eikä ensimmäisen kierroksenkaan tuulisuus kuulemma ollut vähäisimmästä päästä.


Upea kokemus upealla radalla! Tänne olisi kiva päästä heittelemään omaa kierrosta vaikkapa heittelemällä omaa best shot -tulostaan! Samaa kisalayouttia tuskin enää pääsee kokonaisuudessaan heittämään, mutta suurin osa väylistä on paikallaan normaalistikin. Ehkä joskus kisaamaan SM-tasollekin, jos taidot karttuvat. Ehkä. Tänä vuonna pääsemme ainakin tuota tasoa kokemaan yhdessä Hollen kanssa Sekaparigolfin SM-kisoissa ja siltä reissulta odotuksissa on hienoja kokemuksia sekä upeita väyliä mukavassa seurassa. Toivon mukaan myös onnistumisia ja hyvää mieltä. Kyllä. Niitä ehdottomasti myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti